Godt nyt for Jonas Vingegaard: Jumbo-rytter dropper den grønne trøje

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Team Jumbo-Visma har ikke planer om at cykle efter den grønne trøje i årets Tour de France. Derimod vil de have fuldt fokus på den gule trøje.

Danske Jonas Vingegaard bliver Team Jumbo-Vismas kaptajn under dette års Tour de France. Det betyder, at han skal forsøge at gentage sin succes fra sidste år.

Heldigvis kan han se frem til at få støtte fra sine holdkammerater. På et pressemøde har Dylan van Baarle nemlig afsløret, at de kommer til at fokusere fuldt ud på den gule trøje.

“Vi går fuldt ud efter gult i Tour de France,” lød det fra Dylan van Baarle ifølge Ad.nl.

Samtidig slog han fast, at det ikke bliver en prioritet at køre efter den grønne trøje. Det er en god nyhed for Vingegaard, da han derfor kan se frem til assistance fra Wout van Aert. Den belgiske stjerne forventes at blive en vigtig hjælperytter.

Stort set hele Jumbo-Vismas tiltænkte Tour de France-hold, er for tiden at finde i Sierra Nevada. Her er de rejst til for at forberede sig på det kommende Tour de France.

På pressemødet var flere af disse ryttere til stede, men hverken Wout Van Aert, Jonas Vingegaard og Sepp Kuss dukkede op.

Kuss blev tvunget til at ændre sine planer, da Wilco Kelderman måtte melde afbud til Giro d’Italia. Det medførte, at Kuss blev udtaget til den italienske Grand Tour. Han står dog fortsat til også at skulle køre Tour de France.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024