Grædende Neymar forlader banen mod Uruguay

Foto: Vince Mignott/MB Media/Getty Images

Neymar måtte forlade banen i tårer, da Brasilien tirsdag aften dansk tid tørnede sammen med Uruguay i VM-kvalifikationen.

Tirsdag var ikke en god dag for Neymar. Ikke nok med, at han og det brasilianske landshold tabte 2-0 til Uruguay, så måtte han også forlade banen i tårer. Det skyldes, at han i slutningen af første halvleg pådrog sig en skade i knæet.

Den 31-årige angriber snublede og faldt i det 44. minut på Centenario Stadium. Mens han lå på jorden og holdt om sit knæ, blev han straks omringet af spillere fra begge hold.

Al Hilal-spilleren var ikke selv i stand til at forlade banen, hvorfor han måtte fragtes væk på en båre. I stedet blev Tottenham-angriber Richarlison sendt på banen.

Ifølge AP blev Neymar senere set med krykker, da han forlod stadion. Desuden har den brasilianske landsholdslæge Rodrigo Lasmar forklaret, at de endnu ikke kender omfanget af hans skade.

“Vi har udført alle testene, og vi gentager dem i morgen. De første 24 timer er nøglen til at se, hvordan hans knæ vil reagere, hvor hævet det vil være, og hvilke billeder det vil vise,”sagde Lasmar.

“Lad os afvente testresultaterne med ro, evaluere med ro, og så fortælle vi jer noget, når vi har en diagnose.”

Uruguay førte 1-0, da Neymar blev skadet. Brasilien formåede ikke at vende tilbage i kampen, men led derefter deres første tab i 37 kampe i VM-kvalifikationen.

Neymar ønskede ikke at tale med pressen, da han forlod stadion, men har senere delt et opslag på Instagram. Her skriver han blandt andet, at ‘Gud ved om alle ting’.

Al Hilal-stjernen har også fået kritik for sin præstation under torsdagens opgør mod Venezuela. Den 31-årige stjerne fik sin debut for landsholdet i 2010, og har siden da bidraget med 79 mål i 128 kampe.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024