Guardiola kritiserer Kevin De Bruyne efter City udraderer Real Madrid

Foto: Manchester City FC/Manchester City FC via Getty Images

Efter 4-0-sejren over Real Madrid var der ikke kun tilfredshed at spore hos Pep Guardiola. Han var nemlig ikke helt tilfreds med Kevin De Bruyne.

Manchester City-stjernen Kevin De Bruyne havde ikke den store succes med at holde fast på bolden i sejren over Real Madrid onsdag aften.

Dette gav City-træner Pep Guardiola efter kampen udtryk for, at han ikke var helt tilfreds med.

Generelt var der dog tale om en dominerende kamp fra Citys side, hvor de sikrede sig en plads i Champions League-finalen. Her skal de spille mod Inter den 10. juni.

To mål i første halvleg fra Bernardo Silva gav den engelske klub en klar fordel. I anden halvleg blev kampen lukket med mål fra henholdsvis Manuel Akanji og Julian Alvarez.

Madrid formåede at hæve niveauet i anden halvleg, men alligevel så det ud til, at de nærmest ikke var til gene for City.

Selvom City havde et godt greb om kampen, kunne man på et tidspunkt i anden halvleg se Guardiola skælde De Bruyne ud, fordi han havde mistet bolden.

Det hele blev fanget af kameraerne på stadion, der viste, at Guardiola bad De Bruyne om at aflevere bolden. Den belgiske midtbanespiller var dog ikke meget for at høre på sin træner, da han råbte ‘hold kæft, hold kæft’ retur til ham.

“Ved 2-0 skyndte vi os meget,” sagde Guardiola til den spanske tv-station Movistar efter kampen.

“Lige efter pausen tabte (Ilkay, red.) Gündogan en bold. Kevin lavede tre overgange, der ikke var nødvendige. Vi skyndte os meget, selvom vi skulle gøre det modsatte.”

“Men det er normalt. Det kommer tæt på. Man skynder sig, og det har kostet os mere, selvom vi generelt har haft en ekstraordinær kamp.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024