Hugo Lloris kan have spillet sin sidste kamp Tottenham

Tottenham-målmand Hugo Lloris kan have spillet sin sidste kamp for den engelske klub, da han er blevet skadet.

Det er ikke sandsynligt, at Hugo Lloris kommer i aktion for Tottenham igen i denne sæson, hvilket betyder, at han muligvis har spillet sin sidste kamp for klubben.

Lloris blev hevet ud i halvlegen, da Tottenham tabte 6-1 til Newcastle. Her pådrog han sig en lårskade, efter at have lukket fem mål ind på blot 21 minutter.

Den franske målmand har siddet over i Tottenhams to seneste kampe, hvor Fraser Forster i stedet har været mellem stolperne. Lloris kommer heller ikke i aktion i lørdagens kamp mod Crystal Palace.

Ifølge Standard er der stor tvivl om, hvorvidt den 36-årige målmand overhovedet kommer til at spille igen i denne sæson, da der efter lørdagens kamp vil være tre kampe tilbage i denne sæson.

Lloris har et år tilbage af sin kontrakt med London-klubben, da han forlængede sit ophold i januar 2022.

Flere engelske medier skriver dog, at Tottenham forventes at hente en ny målmand til sommer, hvilket kan resultere i, at Lloris vælger at søge nye græsgange.

Franskmanden har været i Tottenham i mere end et årti, da han blev hentet til klubben i 2012 fra Lyon. Han har desuden været anfører for Spurs siden 2015.

Viser det sig, at kampen mod Newcastle bliver hans sidste for klubben, vil det være en trist afslutning for franskmanden, der er den spiller, der har spillet flest kampe for Tottenham i Premier League.

Spurs’ sidste hjemmekamp i denne sæson, bliver mod Brentford den 20. maj.