Ilkay Gündogans agent taler ud om Barcelona-skifte

Foto: Michael Zemanek/DeFodi Images via Getty Images

Ilkay Gündogans agent har udtalt sig om Manchester City-stjernens potentielle skifte til FC Barcelona.

På det seneste har der været rygter om, at FC Barcelona skulle være tæt på at indgå en aftale med Ilkay Gündogan om, at han skal skifte til Camp Nou på en fri transfer til sommer.

Den tyske midtbanespiller har i flere år været en central del af truppen under Pep Guardiola, men til sommer kan det dog være slut, da han her står uden kontrakt.

Det spanske medie SPORT skriver, at der skulle være tæt på enighed om en aftale, der sikrer den tyske stjerne en årsløn på 12 mio. euro, og at den er ‘nærmest fuldført’.

Nu har hans agent, Ilhan Gündogan, dog gjort det klart, at det ikke er helt sandt, hvad den spanske avis skriver.

“Jeg er overrasket over, hvor historierne kommer fra om en aftale, der har været lukket i mange uger. Der er stadig ingen aftale med nogen klub. Det er endnu ikke besluttet, hvor han skal spille i de næste par år,” sagde han ifølge AS.

“Ilkay kan stadig vinde tre store trofæer i denne sæson som Manchester City-kaptajn. Det er det eneste, han er fokuseret på lige nu.”

Det kan give god mening for Barcelona at hente Gündogan, da de har brug for mere dybde på hans position.

Der findes også andre kandidater, der kan bruges til dette, men den tyske stjerne er et ideelt valg for Xavi og co., da det er muligt for dem at hente ham kvit og frit.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024