Italienske medier river Jesper Lindstrøm midt over

Foto: Fantasista/Getty Images

Jesper Lindstrøm har fået kritik af flere italienske medier i kølvandet på Napolis nederlag til Frosinone.

Jesper Lindstrøm har ikke haft den store succes i Napoli, som han skiftede til fra Eintracht Frankfurt. Tirsdag aften fik han mulighed for at lave om på dette, men det lykkedes ham ikke.

Den italienske storklub var i aktion mod Frosinone i den italienske pokalturnering. Her gik det dog slet ikke, som de havde regnet med.

Lindstrøm fik en sjælden startopstilling, og efter 37 minutter på banen, fik han gjort sig uheldigt bemærket. Napoli troede, at de havde bragt sig i front med 1-0, men en VAR-gennemgang viste, at Lindstrøm havde haft hånd på bolden.

Napoli blev sparket ud af den italienske pokalturnering med manér, da Frosinone endte med at vinde hele 4-0. Efter kampen har Lindstrøm forhåbentlig ikke læst for mange italienske medier, da det ikke er pæne ord, de har givet ham med på vejen.

Af Corriere dello Sport får Lindstrøm en karakter på 4,5 ud af 10 med følgende begrundelse:

“Han var involveret i Cholitos (Giovanni Simeone) scoring: ved at ramme bolden med hånden i opspillet blev målet desværre annulleret. Ude på højresiden bider han ikke fra sig,” skriver mediet.

Hos La Gazetta dello Sport har danskeren gjort sig fortjent til en karakter på 5 ud af 10, hvorfor de mener, at han har gjort det lidt bedre.

“Han kaster rundt med sine arme for ikke at ligne et mystisk objekt. Og han prøver afslutningen for hurtigt. Men der er en stor indsats,” skriver mediet.

Desuden har han fået karakteren 5 af Tuttosport, mens Il Mattino og La Repubblica begge har givet ham karakteren 4,5. Den danske landsholdsprofil blev skiftet ud efter 73 minutter på banen, hvor der stod 2-0 til Frosinone.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024