Ivan Toneys holdning til Arsenal-skifte i januars transfervindue afsløret

Foto: Rob Newell - CameraSport via Getty Images

Brentford-angriber Ivan Toney har fortsat karantæne, men er alligevel en af Premier Leagues mest eftertragtede angribere.

Ivan Toney gør ikke meget nytte i Brentford for tiden, da han har karantæne. Det skyldes, at han har forbrudt sig mod bettingreglerne i engelske fodbold. Dette endte med at koste ham en karantæne på otte måneder.

Selvom han ikke kan deltage i Brentfords kampe, holder han naturligvis sit niveau ved lige. Ifølge Metro spiller han blandt andet kampe bag lukkede døre.

I de seneste sæsoner har Toney været kædet sammen med flere klubber i Premier League. Bl.a. skulle Chelsea være i færd med at forberede et bud. Dertil overvejer både Manchester United og Tottenham også at involvere sig i kampen om den 27-årige.

Ingen af disse klubber har dog interesse for Toney, der ifølge Daily Mail skulle være ivrig efter at skifte til Arsenal. Heldigvis for ham, lyder det, at Arsenal ligeledes er meget interesserede i at hente ham.

Mediet skriver, at Arsenal-træner Mikel Arteta ser ‘meget seriøst’ på deres manglende mål. Derudover lyder det, at Toney lever op til mange af de ting, som Arteta kræver af en angriber. Derfor kan Arsenal potentielt forsøge at hente ham allerede i januar.

Skal et sådant skifte blive en realitet, skal Arsenal indstille sig på at finde den store pung frem. Metro skriver, at Brentford ønsker mindst 80 millioner pund for at slippe Toney. Det er svarende til 690 millioner danske kroner.

På grund af den høje pris, har Arsenal også udset sig Feyenoord-angriberen Santiago Gimenez. Han bliver også anset som en potentiel mulighed i januar. Det skyldes især, at han kan hentes til Emirates for et noget mindre beløb end Toney.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024