‘Jeg er aldrig tilfreds’: Kylian Mbappé med kryptisk svar omkring sin fremtid

Foto: Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Kylian Mbappé har sat yderligere gang i spekulationerne om sin fremtid med kryptiske udtalelser om netop dette.

På det seneste har der været spekuleret meget i Kylian Mbappés fremtid. Det er kommet frem, at han har fået spillet et ultimatum af Paris Saint-Germain, som de ønsker svar på inden længe.

Den franske kantspiller har fået besked på at forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt. Desuden har han fået en stram deadline for, hvornår han skal beslutte sig.

I et interview med France Football, der er blevet offentliggjort i denne uge, har Mbappé udtalt sig om sin sult efter succes. Samtidig har han udtrykt frustration over PSG’s talrige fiaskoer i Champions League.

Desuden blev han spurgt om sandsynligheden for, at han vil forlade PSG. Dette gav han et lettere kryptisk svar på.

“Er der grund til at tro det? Jeg er konkurrencemenneske. Når jeg spiller, er jeg der for at vinde. Uanset hvem jeg spiller med, uanset hvilken trøje jeg bærer, uanset hvor jeg spiller, uanset året, så er jeg aldrig tilfreds. Jeg vil bare vinde. Jeg bliver aldrig tilfreds. Jeg vil vinde Champions League,” sagde han.

Han kom også nærmere ind på de mange fiaskoer, som PSG har haft i Champions League. Noget som flere har peget på, kan være årsagen til, at han forlader klubben.

“Jeg ved ikke, hvad PSG mangler for at vinde Champions League. Det er ikke et spørgsmål til mig. Du er nødt til at tale med de mennesker, der udgør holdet, som organiserer truppen, og som bygger denne klub,” sagde han, og fortsatte:

“Jeg prøver bare at gøre mit arbejde så godt som muligt. Jeg var den bedste spiller og topscorer for femte år i træk i Ligue 1. Nogle gange står man i fodbold over for det, der kaldes et ‘glasloft’. Det er derfor det er ikke et spørgsmål til mig. Det er til dem i toppen.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024