Jon Dahl Tomassons håb om oprykning med Blackburn smuldrer

Foto: Andrew Kearns - CameraSport via Getty Images

Jon Dahl Tomasson håber at kunne rykke op med Blackburn Rovers efter denne sæson, men de smed to vigtige point, da de spillede uafgjort mod Hull City.

I en kamp, der bød på få chancer, var det Harry Leonard, der var tættest på at sende en bold i nettet, da han kom glidende ved bagerste stolpe, men han fik ikke sendt indlægget fra Ryan Hedges i mål.

Generelt var det en desperat aften i den østlige del af Lancashire, hvor det var svært at se på niveauet, hvad der var på spil for Rovers, da de forsøger at følge de lokale rivaler fra Burnley tilbage til Premier League.

Rovers har ikke haft en plads i Premier League, siden de blev rykket ned i 2012. Derfor har de været i Championship i de seneste mange år, hvilket danske Jon Dahl Tomasson meget gerne vil have lavet om på.

Men hvis de ikke formår at levere en bedre og mere effektiv indsats foran målet, kan det blive svært for Jon Dahl Tomasson og co. at sikre sig en oprykning til den bedste række i England.

I den seneste kamp mod Hull havde de kun to skud på mål, og i anden halvleg formåede de ikke at ramme ind mellem stolperne en eneste gang.

Blackburn havde ikke en af slutspilspladserne i Championship, inden de gik på banen mod Hull City, efter Millwall vandt over Preston og Coventry City vandt over QPR, hvilket sendte Rovers ned på en 7. plads.

Efter at have spillet uafgjort mod Hull, og dermed kun har vundet en kamp i de seneste syv, har Rovers alligevel genvundet 6. pladsen fra Coventry. Liam Roseniors Hull City befinder sig på en 15. plads.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024