Jonas Vingegaard forlænger sin kontrakt med Visma – Lease a Bike

Foto: Dario Belingheri/Getty Images

Jonas Vingegaard har tilsyneladende ikke planer om at forlade Visma – Lease a Bike i nærmeste fremtid. Den danske cykelrytter har underskrevet endnu en kontraktforlængelse med holdet.

I april i år blev det offentliggjort, at Jonas Vingegaard havde sat sin underskrift på en ny kontrakt med Visma – Lease a Bike. Det betød, at han forlængede sin kontrakt frem til udgangen af 2027.

Tilsyneladende har det dog ikke været nok, for ifølge mediet Wielerflits har han sat sin underskrift på en ny kontrakt. Den nye kontrakt tilføjer efter sigende et år til hans tidligere kontrakt. Derfor er det nu planen, at han bliver hos holdet til udgangen af 2028.

Han er desuden ikke ene om at have sikret sig en ny kontrakt. Det samme gør sig gældende for Sepp Kuss, som også har forlænget med et år. Derfor kommer danskeren til fortsat at have glæde af sin robuste hjælperytter.

Den amerikanske profil vandt sin første Grand Tour, da han tidligere på året vandt Vuelta a España foran Jonas Vingegaard og Primoz Roglic. Hans nye kontrakt med Visma – Lease a Bike er ikke helt så lang som Vingegaards, da den kun løber til 2027.

Senere i dag vil der være en officiel holdpræsentation af ​​Visma – Lease a Bike i Amsterdam. Derfor er det ikke utænkeligt, at der også kommer en bekræftelse af, at de to cykelryttere har fået nye kontrakter.

Tidligere i år slog Vingegaard fast, at det var med stor glæde, at han underskrev sin seneste kontrakt. I denne forbindelse påpegede han også, at holdet har spillet en stor rolle i den udvikling, han har været igennem.

“Jeg har været på en fantastisk rejse med holdet, som har støttet mig på alle tænkelige måder, så jeg er blevet den rytter, jeg er i dag,” lød det ifølge B.T. fra ham dengang.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024