Familien Vingegaard overvejer stor beslutning: Vil gøre det for datterens skyld

Foto: Tim de Waele/Getty Images

Jonas Vingegaard og hans kæreste, Trine Marie Hansen, har gjort sig store overvejelser om noget, de hidtil har afvist stædigt.

Tidligere har både Jonas Vingegaard og Trine Marie Hansen holdt fast i, at de ikke vil forlade Glyngøre, men i fremtiden kan det komme til at forholde sig anderledes.

B.T. har nemlig talt med cykelrytterens kæreste, der har afsløret, at de overvejer at flytte til udlandet. Her fortæller hun, at det vil være for datteren Fridas skyld, men også Vingegaards karriere.

“Når Frida bliver ældre, kommer der nogle beslutninger, vi er nødt til at tage hen ad vejen. Om det er det, der skal til,” fortæller hun til avisen.

Blandt andet betyder de mange rejser rundt i hele verden, at det ikke har været muligt for Frida at gå i vuggestue, da det er svært at kombinere med deres mange rejser.

Ifølge Trine Marie Hansen var det lettere for familien, da hun var baby, men i takt med, at hun er blevet ældre, har der været et øget behov for bl.a. at have legekammerater og struktur.

For at give Frida en mere fast base, forsøger familien at leje boliger i Frankrig og Spanien, hvor de kan opholde sig i længere tid ad gangen, så det ikke bliver for meget flytteri.

I sidste ende kan det dog resultere i, at de beslutter sig for at forlade Glyngøre, selvom de tidligere har afvist, at det lå i planerne.

“Vi vil helst ikke flytte. Men hvis det sker, er det fordi, det er en nødvendighed. At der ikke er andre udveje,” siger hun til B.T.

Da flytningen ikke er en del af planerne for nu, men først i fremtiden, har de ikke gjort sig tanker om en destination, men de vil dog foretrækker at finde et sted, hvor det er muligt at kommunikere med folk på engelsk.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024