Jonas Vingegaards eks-chef: ‘Det er en åbenbaring’

Foto: Jonas Vingegaard / Shutterstock

Jonas Vingegaards tidligere chef Christian Andersen sætter ord på, hvordan den danske cykelrytter har ændret sig i de seneste år.

Jonas Vingegaard startede sin cykelkarriere hos danskerholdet Coloquick Cult tilbage i 2016.

Dermed kom han også under vingerne hos sportsdirektør Christian ‘Gummisko’ Andersen, der derfor har været med på sidelinjen til både op- og nedture for den danske cykelrytter.

Vingegaard var en del af danskerholdet i tre år. Herefter var det tid til at søge større udfordringer. Det må man sige, at han har haft succes med, da han sidste år vandt Tour de France.

Hos Coloquick Cult fik han dog ikke blot vind i sejlene i forhold til sin cykelkarriere. Der var også en anden vigtig del af hans liv, der tog sin begyndelse her.

Da den 26-årige cykelstjerne var en del af holdet, mødte han nemlig sin kæreste, Trine Marie Hansen. Hun arbejdede som marketingchef på mandskabet, og havde derfor sommetider kontakt med rytterne.

Christian Andersen fortæller, at Jonas og Trine med tiden har skabt en stor styrke sammen, som kommer ham til gode på cyklen.

“De har oparbejdet en utrolig styrke sammen. Der er ingen tvivl om, at det kommer ham til gode i enhver henseende, at han har nogen at støtte sig op ad,” siger Christian Andersen til Ekstra Bladet.

Selvom kæresten er en meget vigtig del af Vingegaards liv, er der også en anden person med stor betydning. Hans datter Frida.

“Det er en åbenbaring for ham, da hun kommer til verden. Det tror jeg, at alle, der har fået børn, kan tale med om. Det har givet Jonas endnu mere styrke,” siger Christian Andersen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024