Julian Nagelsmann åben for mulighed i PL-klub efter fyring

Foto: Alexander Hassenstein/Getty Images

Julian Nagelsmann er blevet fyret af Bayern München, og siges nu at være åben for at forhandle med Tottenham om at blive klubbens nye træner.

Tottenham er åbne for at hente Julian Nagelsmann ind som ny træner, efter den tyske træner er blevet fyret af Bayern München.

Der er nemlig stor usikkerhed omkring, hvorvidt Antonio Conte har en fremtid i den engelske klub, da hans nuværende kontrakt med klubben udløber efter denne sæson.

Det faktum, at Nagelsmann er blevet skiftet ud med Thomas Tuchel i Bayern, har nu ført til, at Spurs-formand Daniel Levy efter sigende vil forsøge at hente han, da han længe har beundret ham.

Det skriver Sky Sports.

Ifølge mediet var han også på Levys radar, da man i sin tid valgte at fyre Mauricio Pochettino, som endte med at blive afløst af Jose Mourinho.

Ydermere forsøgte London-klubben også at afløse Mourinho med den tyske træner i 2021, men heller ikke her havde de succes med det. Kort tid efter blev han offentliggjort som træner i Bayern.

Nagelsmann, der dog kan have planer om at trække stikket for en stund, har før indrømmet, at han har holdt øje med, hvad der sker i Tottenham.

I et interview i 2019 indrømmede han at have set Tottenham-kampe ‘siden Mauricio Pochettino var der. Han er en rigtig god manager, og hans hold var fantastisk at se på som tilskuer’.

Nagelsmann ville også jævnligt tænde for fjernsynet, når Mourinhos pressemøder i klubben blev vist, da han ‘elsker Joses pressekonferencer’.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024