Jürgen Klopp indrømmer at det var forkert at kritisere dyre spillerindkøb

Foto: Shutterstock

Jürgen Klopp har indrømmet, at han tog fejl, da han kritiserede klubber for at bruge over 100 millioner pund på dyre spillere.

Liverpool-træner Jürgen Klopp udtalte for syv år siden, at han ikke ville være en del af fodbold, hvis klubber bruger over 100 millioner pund på en enkelt spiller.

Det harmonerer naturligvis ikke med, at Liverpool forsøger at lukke en aftale med Brighton-stjernen Moises Caicedo. Især ikke, da klubben allerede har aftalt en pris på 111 millioner pund med Brighton.

Liverpool-chefen har bekræftet, at der var en aftale på plads mellem de to klubber. Dog er der endnu ikke kommet en aftale på plads med den unge midtbanespiller.

Flere medier har rapporteret, at han ønsker at skifte til Chelsea, hvilket han tidligere har givet udtryk fro. Derfor kan det ende med, at han slet ikke havner på Anfield.

Ikke desto mindre har det fået Klopp til at trække sine kommentarer tilbage, som han udtalte, da Manchester United købte Paul Pogba i 2016.

“Alt ændrer sig. Kan jeg lide det? Nej. Men indså jeg, at jeg tog fejl? Helt bestemt. Det er ikke fantastisk, men det er sådan det går,” sagde Klopp ifølge Daily Mail.

“Det vil ikke ændre sig igen. Saudi-Arabien vil ikke hjælpe. Vi skal som klub forsøge at sikre, at vi med vores ressourcer får sat det bedst mulige hold sammen. Vi prøver virkelig alt for at samle det bedste hold eller trup til os.”

“Det er idéen, og vi er ikke i drømmeland. Det er ikke sådan, at vi bare kan pege på spillere og bringe dem ind. Der er meget arbejde at gøre. Nogle gange lukker den ene dør, og den anden åbner sig. Hvis folk vil smide mine citater op fra fem-seks år siden, har jeg ikke noget problem.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024