Jürgen Klopp-teori efter Liverpool mister to transfermål

Foto: Clive Mason/Getty Images

Liverpool-træner Jürgen Klopp kan være skyld i Moises Caicedos beslutning om at afvise Liverpool til fordel for Chelsea.

Moises Caicedo er blevet enig med Chelsea om en aftale, der løber frem til juni 2031. Derudover tyder meget på, at han snart får selskab af Romeo Lavia.

Liverpool havde ellers indgået aftaler med både Brighton og Southampton i jagten på de to midtbanespillere. Fælles for dem begge er, at de har afvist et skift til Anfield.

Mandag blev det bekræftet, at Chelsea har indgået en aftale om at købe Caicedo for 115 millioner pund. Derudover har Lavia også besluttet at ville skifte til Chelsea, selvom Liverpool var blevet enige med Southampton.

Dette har medført, at Liverpool er nødt til at undersøge, hvilke andre muligheder de har. Og de har kun omtrent to og en halv uge til at gøre det.

Tidligere Chelsea-angriber Andy Townsend har en teori om, hvorfor de to spillere valgte Chelsea. Han mener, at det er tvivl om Klopps fremtid i Liverpool, der har spillet en rolle i deres beslutning.

“Jeg undrer mig også over Liverpool. Klopp har været der seks eller syv år. Måske tænker agenter og spillere, at inden for de næste 18 måneder eller måske to år, kan være afslutningen på Jürgens tid?”

“Jeg tror ikke, jeg har set et bedre match mellem manager og klub end Jürgen Klopp og Liverpool i de sidste 10 år. Det har jeg ikke,” sagde han til talkSPORT.

Klopp har fortsat tre år tilbage af sin kontrakt med Liverpool. Derfor er der intet, der tyder på, at han er færdig i klubben i nærmeste fremtid.

Den tyske træner skrev under på sin seneste kontraktforlængelse tilbage i april 2022.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024