Kamil Grabara: ‘Jeg kunne ikke være mere ligeglad’

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

FC København-målmand Kamil Grabara har en fortid med AaB’s fans, men han er ligeglad med, hvordan de vælger at reagere.

Det er bestemt ikke alle fodboldspillere i dag, der tør at sige sin mening. En af dem, der aldrig har haft problemer med dette, er FCK-målmand Kamil Grabara.

Han talte også frit fra leveren, da han dagen inden årets pokalfinale i Parken, stillede sig til rådighed for pressen. Og i finalen er det netop AaB, der venter hovedstadsklubben.

Derfor kan Grabara forvente at få besøg af en fanskare, han tidligere har lagt sig ud med. På pressemødet understregede han dog, at han ikke tager sig af det.

“Spørger du mig, om jeg skal sparke bolden op på tribunen? Kom nu,” sagde han ifølge Ekstra Bladet på pressemødet, inden spørgsmålet var færdigt.

Med dette henviste han til en kamp i 2021, hvor han blev rasende og sparkede en bold op på tribunen. Her ramte den en dreng i hovedet.

Torsdag besøger intet mindre end 15.000 AaB-fans Parken, men den polske målmand skænker det ikke mange tanker.

På pressemødet forklarede han, at han er vant til den intense stemning, når han spiller. Han indrømmede endda, at han godt kan lide det.

Da han blev spurgt om ikke AaB-fansene havde ret til at være særligt meget efter ham, tøvede han ikke med sit svar. Han gjorde det straks klart, at han er ligeglad.

“Jeg kunne ikke være mere ligeglad. Det er helt op til dem, hvordan de vil reagere på mig,” sagde han ifølge Ekstra Bladet.

Endvidere slog han også fast, at han ikke er i tvivl om, hvor pokalen havner. Og det gælder i øvrigt for både DBU Pokalen og Superligaen. Han mener, at de begge lander i København.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024