Kane, Mbappé og Osimhen: Real Madrids angrebsmål for næste sæson

Foto: Julian Finney/Getty Images

Real Madrid sige farvel til Karim Benzema inden længe, da han forlader klubben.

Real Madrid har bekræftet, at Karim Benzema ikke forlænger sit ophold i klubben. Derimod forlader han den spanske klub inden længe.

Det har betydet, at de nu ser sig om efter en afløser, og ifølge PA News har de især fokus på tre kandidater.

Harry Kane

Harry Kane har kun et enkelt år tilbage af sin kontrakt i Tottenham, men rygtes væk fra klubben denne sommer. Blandt andet har han været kædet sammen med Manchester United, som skulle være ivrige efter at hente ham.

Ifølge PA News skulle han også være på radaren i Tottenham. Her har de tidligere hentet både Gareth Bale and Luka Modric. Desuden vil klubbens formand, Daniel Levy, helst sælge til en klub udenfor Premier League

Kylian Mbappé

PSG-stjernen var angiveligt tæt på et skifte til Real Madrid sidste år, men i stedet besluttede han at forlænge med Paris-klubben.

I sin tid i den franske klub, er det blevet til mere end 200 mål. Desuden fylder han først 25 år til december, hvorfor han er en angriber, de kan have glæde af i mange år.

Mbappé har dog skrevet under på en lukrativ kontrakt med PSG, der løber frem til 2025. Skal Madrid købe ham fri af denne, kan det ende med at koste dem dyrt.

Victor Osimhen

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at Napolis første Serie A-titel i 33 år i høj grad blev muliggjort af Victor Osimhen.

Den 24-årige nigerianske stjerne har scoret 26 mål i 32 kampe i denne sæson. Han har stadig to år tilbage af sin kontrakt med Napoli, men har været rygtet væk i de seneste måneder.

Også han har tiltrukket sig stor interesse fra Manchester United, da Erik ten Hag menes at være en stor beundrer af ham.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024