Karim Benzema følger Ronaldo til Saudi-Arabien: Skriver under med Al-Ittihad

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Karim Benzema slutter sig til Cristiano Ronaldo i Saudi-Arabien, da han skifter til Al-Ittihad.

Ballon d’Or-vinderen Karim Benzema forlader inden længe Real Madrid. I stedet skriver han under på en treårig kontrakt med saudiarabiske Al-Ittihad.

Det har en kilde i den saudiarabiske klub afsløret til AFP tirsdag.

“Benzema har skrevet under på en kontrakt i Al-Ittihad med en treårig varighed. Den gælder fra næste sæson,” sagde kilden.

Nyheden kommer kun få dage efter, at Real Madrid bekræftede, at den 35-årige angriber forlader klubben. Benzema nåede at tilbringe intet mindre end 14 sæsoner i Madrid.

Dagen inden havde træner Carlo Ancelotti ellers sagt, at der ‘ikke var nogen tvivl’ om, at Benzemas fremtid var i den spanske hovedstad.

Det fik den italienske træner ikke ret i, da Benzema i stedet er på vej til Saudi-Arabien. Han har derfor truffet samme beslutning som Cristiano Ronaldo, der tidligere i år skiftede til Al Nassr. Inden da havde han fået ophævet sin kontrakt med Manchester United.

Benzema blev hentet til Real Madrid i 2009, hvor de hentede ham i Lyon. Siden da er det blevet til 647 kampe for den spanske klub. Med i alt 353 mål, er han den spiller, der har scoret næstflest i klubbens historie. Han er kun overgået af Cristiano Ronaldo.

Hans tid i Madrid har været meget succesfuld, da han har vundet flere liga- og pokaltitler. Desuden har han også vundet Champions League hele fem gang.

Men efter en formidabel 2021/22-sæson, har han været hårdt ramt af skader. Det medførte blandt andet, at han måtte sidde over i VM i Qatar, da han havde problemer med låret.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024