Kasper Schmeichel er fortid i Nice: ‘Ingen begræder hans afgang’

Foto: Luigi Rizzo/Eurasia Sport Images/Getty Images

Meget tyder på, at Kasper Schmeichel inden længe er fortid i Nice, da klubben ønsker at skille sig af med ham.

Torsdag blev det afsløret af B.T., at Kasper Schmeichel har fået kampfri i Nice. Det skyldes, at der endnu ikke er kommet en afklaring på hans situation.

Nu melder L’Équipe-journalist Anthony Clément, at klubben ikke vil have problemer med at sige farvel til danskeren. Faktisk siger han, at ‘ingen vil begræde hans afgang’.

Den danske målmand blev hentet til Nice sidste år, men han har ikke fået den store succes i klubben. Derfor ligger det i kortene, at han skal finde sig en ny klub denne sommer.

Fredag aften tog Nice hul på denne sæson i Ligue 1 med en kamp mod Lille. Her var Schmeichel ikke engang en del af truppen. Derimod befandt han sig i Danmark.

Og ifølge B.T. er Anthony Clément helt overbevist om, at Schmeichel ikke har nogen fremtid i den franske klub.

“Jeg kan ikke se, hvordan han skal kunne blive i Nice, når han ryger ud af truppen dagen inden sæsonens første kamp. Han er formentlig enig med klubben om at smutte, og jeg ser det ikke som urealistisk, at de river hans kontrakt over, bliver enige økonomisk og siger farvel til hinanden,” lyder det fra Anthony Clément.

Desuden mener han også, at det vil være bedst for alle, hvis han finder en ny klub. Endda går han så vidt at skrive, at klubben ville værdsætte, hvis han forlod det sydfranske.

“Han er lidt et symbol på alt det, der ikke fungerede i Nice i sidste sæson. Han blev hentet af Ineos-folkene, der ejer klubben, og ikke af den sportslige ledelse,” lyder det også fra den franske journalist.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024