Kenneth Perez mistænker Ajax-spiller for sabotage

Foto: Dennis Bresser/Soccrates/Getty Images

Kenneth Perez og Marciano Vink var ikke tilfredse med, hvad de så, da Ajax spillede mod Utrecht.

Hverken Kenneth Perez og Marciano Vink er tilfredse med Ajax-profilen Steven Berghuis, hvilket de har givet udtryk for i ESPN-programmet ‘Dit Was Het Weekend’.

“Hvordan Berghuis kom ind… Det var virkelig afskyeligt og skandaløst,” lød det fra Perez, hvilket Vink kiggede støttede op om: “Jeg ved ikke, hvad han kom for at gøre i dag.”

“Han ville bare være blevet hjemme. Han skulle have fortalt Maurice Steijn, at han ikke kan få sig selv til at give alt. Han er stadig på jorden nu. Han kom virkelig ikke med noget pres overhovedet,” fortsatte han.

Vink gav også udtryk for, at han var meget overrasket over Berghuis’ indstilling, da han blev skiftet ind efter en times spil.

“Det er ikke sådan, at han bare kunne være træt, for han kom først ind der. Han lader bare en aflevering flyde her. Det vil han bare ikke,” sagde Vink til et billede af Berghuis.

Perez havde svært ved at komme med en bedømmelse af Berghuis’ mentalitet. Han mener ikke, at han er vant til at skulle løbe retur så ofte.

Normalt har Ajax bolden meget, og de presser frem. Nu skal de løbe en masse meter tilbage og det er de ikke vant til. Men om Berghuis: Det virkede som om, han gjorde det med vilje. Det var virkelig vanvittigt at se,” lød det fra ham.

Ajax førte 2-3 på De Galgenwaard ved pausen. I slutningen af kampen gav Amsterdam-holdet dog alt væk, og FC Utrecht tog sejren med resultatet 4-3. Som følge af det nye nederlag, Ajax nu at finde på en 17.-plads i Æresdivisionen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024