Klopp vil snakke straffespark med Mohamed Salah

Foto: Nigel French/Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Liverpool-træner Jürgen Klopp har indrømmet, at han vil tage en snak med stjernen Mohamed Salah om hans straffespark.

Jürgen Klopp har gjort det klart, at han har i sinde at tage en snak med Mohamed Salah om, hvorvidt han fortsat skal tage straffespark, efter han brændte sit andet straffespark i træk i kampen mod Arsenal lørdag.

Da Liverpool var bagud med 2-1, efter Salah selv havde reduceret i slutningen af første halvleg, blev Diogo Jota trukket i jorden efter en klodset tackling fra Rob Holding.

Salah endte med at være manden, der skulle tage straffesparket, men da han løb mod bolden, åbnede han sin krop og forsøgte at sende bolden mod nederst hjørne med sin venstre fod. I stedet fik han sendt bolden forbi mål.

Heldigvis for den egyptiske stjerne, lykkes det for Roberto Firmino at få udlignet resultatet sent i kampen. Havde Salah udnyttet straffesparket, kunne det dog i stedet være endt med en sejr og tre point til Liverpool.

“Jeg så først straffesparket efter kampen,” sagde Klopp og indrømmede, at han oprindeligt troede, det var scoret.

“Jeg troede, at nogle få mennesker i mængden reagerede. Når du ikke ser straffesparket, reagerer du på, hvad folk ser. Nogle få mennesker troede åbenbart, at bolden var inde, men den missede målet. Det var derfor, jeg havde knytnæven oppe et øjeblik, men så indså jeg, at ingen rigtigt fejrede det, og at bolden ikke var inde.”

På spørgsmålet om, hvorvidt Salah fortsat vil være manden, der kommer til at tage straffespark for Liverpool, svarede Liverpool-chefen: “Det er noget, vi vil tale om, men ikke her.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024