Koster over 50 millioner: Fransk storklub følger Superliga-stjerne

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

AGF-profilen Yann Aurel Bisseck har i denne sæson taget Superligaen med storm, hvilket andre klubber har lagt mærke til.

Der er meget, der tyder på, at Yann Aurel Bisseck ikke befinder sig i AGF efter sommer. Derimod forventes det, at han bliver solgt til en større klub i Europa.

AGF-forsvareren har i denne sæson imponeret i en sådan grad, at han er havnet på radaren i flere europæiske storklubber. Derfor forventes det, at AGF modtager et stort bud på den 22-årige profil til sommer.

Ifølge B.T.s podcast ‘Transfervinduet’ er han blandt andet på radaren i franske AS Monaco, som har fulgt ham tæt på det seneste.

Tidligere har den tyske klub Eintracht Frankfurt også vist stor interesse for ham. Faktisk forsøgte de at hente ham allerede i januar, men her blev de afvist af AGF.

Tidligere har Bisseck afsløret, at han har en frikøbsklausul i sin kontrakt. Ifølge B.T. vil det kunne tilføre klubkassen i Aarhus en betydelig sum penge, hvis denne bliver indfriet.

Efter sigende skulle frikøbsklausulen have en værdi på mere end 50 millioner kroner.

Derfor er der gode chancer for, at AGF formår at sætte ny transferrekord til sommer. Den nuværende rekord stammer fra salget af Albert Grønbæk til Bodø/Glimt, hvilket indbragte dem 25 millioner.

Bisseck har været en del af truppen i AGF siden sommeren 2023. Her blev han hentet på en lejeaftale, som senere blev gjort permanent. Til sommer ser det dog ud til at være slut.

Efter sit skifte til AGF, er det blevet til 66 kampe, hvori han har bidraget med fem mål og tre oplæg.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024