Kylian Mbappé er ikke sæsonens topscorer i PSG-trøjesalg

Foto: Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Det er ikke Kylian Mbappé, der står for at sælge flest trøjer i Paris Saint-Germain.

Selvom Kylian Mbappé er den største stjerne i Paris Saint-Germain, står han ikke for at sælge flest trøjer. Derimod ser det ud til, at han er blevet overgået af en ny holdkammerat.

Efter både Lionel Messi og Neymar besluttede at forlade Paris Saint-Germain, har Mbappét fået det meste af rampelyset på Parc des Princes.

Alligevel er det ikke trøjer med hans navn og nummer, der bliver solgt flest af for tiden. Derimod har han fået stor konkurrence fra sydkoreanske Lee Kang-in, der for nylig er blevet hentet til den franske klub.

Journalisten Abdellah Boulma har ifølge Daily Mail skrevet følgende på X: ‘Meget populær siden hans ankomst fra Mallorca for 20 millioner pund, er sydkoreaneren Kang-in Lee den PSG-spiller, der sælger flest trøjer. (Lidt foran Mbappé)’.

PSG hentede den sydkoreanske landsholdsspiller fra Real Mallorca i sommer. Her skrev den 22-årige profil under på en femårig aftale med de franske mestre. Desværre har hans start i den franske klub været præget af både skader og landskampspause.

Sydkoreanske fans er kendt for deres lidenskabelige støtte til spillere som Son Heung-min, der nærmest bliver behandlet som en kongelig i landet. Dette kan naturligvis være årsagen til det store boost i trøjesalget efter hans skifte.

Hertil er det også værd at nævne, at Mbappé er i gang med sin sjette sæson i PSG. Det betyder, at de fleste af hans mange fans allerede har købt sig en af hans trøjer.

Det store spørgsmål er dog, om han også er at finde i klubben i næste sæson. Hidtil har den franske kantspiller nemlig nægtet at skrive under på en ny kontrakt med klubben.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024