Kylian Mbappé: ‘Jeg forlader ikke PSG under nogen omstændigheder’

Foto: Sportsphoto/Allstar via Getty Images

Kylian Mbappé har været rygtet væk fra PSG denne sommer, men den franske stjerne nægter at forlade klubben.

Kylian Mbappé har et enkelt år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint-Germain. Det betyder, at han om mindre end et år kan forlade klubben på en fri transfer.

Efter sigende har han planer om at udnytte dette, hvorfor han ikke ønsker at vinke farvel til Parc des Princes denne sommer.

Det er man ikke tilfreds med i den franske klub, hvorfor man har givet ham et ultimatum. De har forklaret ham, at han enten skal forlænge sin kontrakt eller acceptere at blive solgt.

Desuden klubbens ledelse gjort det klart for ham, at han ikke vil få spilletid, hvis han bliver i klubben. Derimod vil han blive frosset ude i hele sæsonen, men det rør ham tilsyneladende ikke.

Ifølge Sky Sports har han informeret klubben om, at han under ingen omstændigheder har planer om at forlade klubben denne sommer. Derfor er han også klar til at bruge hele næste sæson på bænken, hvis de kræver dette.

Mediet oplyser også, at Mbappé føler sig svigtet at klubben, fordi de ikke har overholdt deres løfter om diverse indkøb.

Da han sidste sommer underskrev sin nye kontrakt, blev han informeret om, at de ville foretage flere indkøb. Blandt andet blev han lovet, at både Robert Lewandowski og Bernardo Silva ville slutte sig til truppen.

PSG er allerede i gang med at forberede sig på livet uden Mbappé. Dermed får de også sendt en klar besked om, at der er ingen spiller, der er større end klubben.

Den franske klub accepterede efter sigende et bud på 258 millioner pund fra Al-Hilal, men Mbappé har afvist et skifte til Saudi-Arabien.

Sky Sports skriver, at PSG er af den opfattelse, at Mbappé allerede har lavet en aftale med Real Madrid om et skifte til sommer næste år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024