Lawrence Naesen raser mod Roubaix-vinder efter påkørsel

Foto: Luc Claessen/Getty Images

Lawrence Naesen er bestemt ikke tilfreds med tidligere Paris-Roubaix-vinder Frederic Guesdon, som han har langet voldsomt ud efter.

Lawrence Naesen har valgt at lange ud efter Frederic Guesdone, der i dag er sportsdirektør for FDJ, da han beskylder ham for at køre ham ned under søndagens Tro-Bro Léon.

Det har den belgiske cykelrytter gjort i et opslag, som han har delt på Twitter.

“Der er en første gang for alting. Jeg blev kørt ned bagfra af en FDJ-holdbil ved Tro-Bro Léon. Tak, og tillykke med at have vundet dit kørekort i en Kellogg’s-pakke, Frederic Guesdon,” lød det sarkastisk fra Naesen med henvisning til, at pakkerne med cornflakes før har indeholdt et fiktivt kørekort.

Den 30-årige belgier har også talt med avisen Het Nieuwsblad om episoden, som fandt sted med omtrent 40 kilometer til mål.

“Jeg havde ikke engang været i den store gruppe i tre minutter, da jeg følte cyklen forsvinde under mig. Jeg kunne ikke undgå at vælte,” sagde han.

“Det var Frederic Guesdons bil, der ønskede at overhale feltet på en asfaltvej med et par ikke-asfalterede striber. Men nogle gange er vejen for smal til at overhale.”

Naesen hævdede desuden, at Guesdon ikke blot ramte ham, men også en rytter fra Saint-Michel-holdet. Til trods for dette, skulle han efter sigende blot være kørt videre.

Hverken AG2R, FDJ eller Guesdon har valgt at kommentere på episoden, men det er kommet frem, at den bliver undersøgt af CPA, Cyclistes Professionnels Associés. Dette er blevet bekræftet af formand, Adam Hansen, på Twitter.

Som følge af styrtet, var Naesen nødt til at udgå af løbet, men han slap dog uden brud. Da han har pådraget sig skader i både ryg, skuldre, albue og knæ, er der dog opstået tvivl om, hvorvidt han når at blive klart til 4 Jours de Dunkerque den 16. maj.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024