Lazio-stjerne i forfærdelig bilulykke

Foto: Gabriele Maltinti/Getty Images

Den italienske stjerne kan se frem til to uger uden for banen, efter at en sporvogn kørte ind i hans bil.

Den 33-årige Ciro Immobile kom kørende i sin bil med sine to døtre i Rom, hvor ulykken skete søndag morgen.

Ifølge The Sun er der vidner på stedet, der har fortalt, at en sporvogn kørte over for rødt lys, hvilket førte til, at den kørte direkte ind i Immobiles sorte Land Rover.

Billedet fra stedet viser, at fronten af bilen er helt ødelagt efter den voldsomme ulykke, der fandt sted tæt på Stadio Olimpico, der er Lazios hjemmebane.

Efter ulykken blev han fragtet til et hospital i nærheden, hvor han blev undersøgt. Efterfølgende er det kommet frem, at han efter sigende har fået et brud på den ene skulder.

The Sun skriver også, at det lyder, at han havde sine to døtre med i bilen, da han kørte galt. Der er dog ingen meldinger om, hvorvidt de er kommet til skade i forbindelse med ulykken.

“Sporvognen kørte over for rødt lys. Jeg har det heldigvis godt, men min arm gør bare lidt ondt,” sagde han til AGTW på stedet.

Læger siger, at det ser ud til, at den italienske stjerne vil være nødt til at sidde på bænken i de næste to uger. Derfor kommer han til at glippe de to kommende kampe mod Torino og Inter.

Sporvognen blev afsporet under den voldsomme ulykke, hvorfor chaufføren af denne også blev bragt på hospitalet. Det samme gør sig gældende for fem af de passagerer, der var med om bord på den.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024