Lisandro Martinez kan se frem til en klækkelig lønforhøjelse

Foto: Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images

Manchester United-forsvarer Lisandro Martinez kan se frem til en markant lønforhøjelse forud for 2023/24-sæson.

Den tidligere Ajax-forsvarer havde oprindeligt svært ved at tilpasse sig spillet i Premier League, da Erik ten Hag hentede ham til Manchester United for 50,4 mio. pund sidste år.

Martinez afviste interessen fra Arsenal for at blive genforenet med Ten Hag. Han blev tidligere brugt som venstreback i den hollandske klub, men han blev hurtigt integreret som midterforsvarer på Old Trafford.

Martinez kom under kritik for et par knap så overbevisende præstationer i Uniteds første to nederlag til Brighton & Hove Albion og Brentford.

Den 25-årige har dog forbedret sig markant, og har fået spilletid i 45 kampe på tværs af alle turneringer for United. Han har scoret et enkelt mål i en kamp mod Arsenal i Premier League.

I store dele af denne sæson har han dannet et effektivt partnerskab med Raphael Varane, men da han pådrog sig en fodskade, blev hans sæson stoppet før tid.

Martinez’ brækkede fod gav en kedelig afslutning på en ellers imponerende debutsæson i England. Ifølge The Sun har hans høje niveau betydet, at forsvarerens grundløn vil blive hævet betydeligt.

Da han ankom på Old Trafford sidste sommer, skrev han under på en femårig kontrakt, der løber frem til sommeren 2027. Det lyder, at han har en ugentlig løn på 120.000 pund.

Nu skulle Ten Hag presse på for, at Martinez for hævet sin ugeløn med 50.000 pund, så Martinez fremover kommer til at tjene 170.000 pund.

Hans lønforhøjelse vil dog ikke træde i kraft, før klubbens ejerskabssituation er løst. Her forsøger både Sir Jim Ratcliffe og Sheikh Jassim bin Hamad Al Thani at overtage kontrollen fra Glazer-familien.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024