Liverpool forlænger kæmpe sponsoraftale med dansk sponsor

Foto: Clive Mason/Getty Images

Liverpool har skrevet under på en ny lang aftale med klubbens danske sponsor.

Deres samarbejde har stået på i mange år, og det ser ikke ud til at slutte i nærmeste fremtid. Faktisk har danske Carlsberg været sponsor for Liverpool siden 1992.

Det danske bryggeri må have vurderet, at det har været en stor succes. I hvert fald har Liverpool udsendt en pressemeddelelse, hvori de afslører, at de har indgået en ny aftale. En nye aftale strækker sig over intet mindre end ti år.

I denne forbindelse har de også afsløret, at samarbejdet mellem Carlsberg og Liverpool er noget helt særligt. Derfor er der ingen anden klub og sponsor i Premier League, der kan bryste sig af at have samarbejdet i lige så lang tid.

I den engelske klub lægger man ikke skjul på, at man har været glade for at samarbejde med Carlsberg. Derfor er de naturligvis også glade for, at dette samarbejde kan fortsætte.

“Vi er virkelig glade for at fortsætte samarbejdet med Carlsberg som en del af Liverpool-familien de næste ti år,” siger Ben Latty, der er kommerciel direktør i Liverpool.

“Længden af det her samarbejde og vores succes viser vores forpligtelse til hinanden, hvilket er bygget op på et fælles sæt af værdier.”

Carlsberg har været officiel ølpartner for Liverpool siden 2010. Derfor er det Carlsberg, der har været at finde på Anfield i mere end et årti.

Som følge af den nye aftale, er det ikke noget, der bliver lavet om på. Tværtimod kommer de mange tørstige Liverpool-fans til at drikke Carlsberg-øl i yderligere ti år.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024