Liverpool-legende undgår konkurs i 11. time

Foto: Barrington Coombs - The FA/The FA via Getty Images

Den tidligere Liverpool-spiller John Barnes har undgået en konkurs i 11. time, ved at betale sin samlede gæld.

En talsmand for det britiske skattevæsen kunne mandag meddele, at tidligere Liverpool-spiller John Barnes har indfriet sin gæld. Dermed formåede han at undgå at blive erklæret konkurs.

I februar kom det frem, at hans konkurserklæring var blevet udsat, så man i stedet kunne gøre plads til ‘forligsforhandlinger’. Det skriver The Sun.

Megan Vanderhook, som repræsenterede HMRC, indikerede at den 59-årige tidligere fodboldspiller havde en gæld på mindst 200.000 pund. Det er svarende til mere end 1,7 millioner kroner.

I retten kom det frem, at han allerede havde betalt 100.000 pund. Barnes var ikke selv til stede i retten, hvor han i stedet var repræsenteret af sin advokat.

Efter sin karriere har Barnes forsøgt sig med flere forskellige måder at tjene penge på. Blandt andet har han arbejdet som træner og kommentator, ligesom han har forsøgt sig som forfatter.

Tilbage i 2009 blev han erklæret konkurs på grund af en skattegæld. Det skete kun få dage efter, at han var blevet fyret som cheftræner i klubben Tranmere Rovers.

Dengang udtalte den tidligere Liverpool-spiller, at der blot var tale om en overset skattebetaling. Han fik styr på sagerne, og hans konkurs blev senere ophævet.

Ifølge The Sun var han også tæt på at blive begæret konkurs i både 2010, 2011, 2012, 2013 og 2019.

Meget kunne derfor tyde på, at Barnes har haft svært ved at få finanserne til at hænge sammen efter fodboldkarrieren.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024