Manchester United forlænger Christian Eriksens ferie

Foto: Ulrik Pedersen/DeFodi Images via Getty Images

Christian Eriksen kan glæde sig over, at han får længere ferie, end en række andre Manchester United-spillere.

Manchester United tager officielt hul på forberedelserne til den kommende sæson i starten af juli. Selvom det allerede er blevet planlagt, er det ikke alle spillere, der dukker op.

Derfor kommer klubbens træner, Erik ten Hag, til at mangle en del spillere. På klubbens hjemmeside skriver Manchester United nemlig, at en række udvalgte spillere har fået forlænget deres ferie.

Konkret er der tale om de spillere, som har været ude at spille med deres respektive landshold. Disse spillere har fået lov til at holde ferie i yderligere to uger.

Derfor forventes det ikke, at de vender tilbage til klubben, før Manchester United skal spille mod Leeds den 12. juli. Her er der tale om en træningskamp, der bliver spillet i Oslo i Norge.

Klubben oplyser, at man har valgt at forlænge deres ferie, da det har været en lang sæson. For flere af spillerne har det også omfattet en slutrunde i Qatar, der blev spillet i november og december.

Christian Eriksen er blandt de spillere, der kan se frem til at få længere ferie. Han er nemlig først lige blevet færdig med at spille med det danske landshold.

Manchester United rejser også en tur til USA, inden der bliver taget hul på næste sæson i Premier League. Her skal de blandt andet spille en træningskamp mod Wrexham, som er ejet af Ryan Reynolds.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024