Manchester United-stjerne deler billede fra hospitalet efter operation

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Manchester United-stjernen Lisandro Martinez pådrog sig for nylig en skade, og denne er han nu blevet opereret for.

Sidste torsdag spillede Manchester United mod Sevilla i Europa League, hvor den 25-årige Lisandro Martinez var med fra start. Kampen endte 2-2 efter to sene selvmål af Manchester United.

Under kampen pådrog Martinez sig en slem skade, da han fik et brud i sin egen fod. Derfor var han nødt til at forlade banen kort tid før slutfløjtet.

Han var ikke selv i stand til at gå ud fra banen, og han fik derfor hjælp til at komme ud over sidelinjen. Dette stod hans Marcos Acuna og Gonzalo Montiel for, som han spiller sammen med på det argentinske landshold.

Efter skaden har der ikke været meget nyt fra den 25-årige forsvarer, men nu har han delt et billede på det sociale medie Instagram, der viser ham i en hospitalsseng.

På billedet kan man også se, at han har et stort smil på læberne, ligesom han vender begge tommelfingre i vejret, hvilket tyder på, at hans operation er gået, som den skulle.

Foto: Instagram

“Alt gik rigtig godt. Gudskelov,” skrev den tidligere Ajax-profil som tekst til sit opslag på det sociale medie.

“Tusind tak for alle jeres beskeder. Jeg fokuser nu på genoptræningen.”

Til trods for, at han nu har i sind at fokusere på at komme i gang med sin genoptræning, vil han ikke kunne vende tilbage, før denne sæson er spillet færdig.

Det forventes dog, at han står klar til at være en del af Ten Hags tropper, når der tages hul på den nye sæson efter sommerferien.

Også Raphael Varane pådrog sig en skade i den seneste kamp mod Sevilla, men han forventes at være klar til at spille igen indenfor et par uger.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024