Manchester United-stjerne ramt af tilbageslag i skadescomeback

Foto: Shutterstock

Manchester United-stjernen er blevet ramt af et tilbageslag, som derfor udsætter hans comeback.

I denne uge bliver der spillet en venskabskamp på Carrington. Kampen vil blive spillet bag lukkede døre, hvorfor tilskuere ikke kan overvære den.

En af dem, der skulle have spillet med i kampen, er midtbanespiller Kobbie Mainoo. Desværre kommer det ikke til at ske.

Det 18-årige talent har været på sidelinjen i de seneste to måneder. Det skyldes, at han pådrog sig en skade i den ene ankel i Uniteds sæsonopstart.

Under sæsonopstarten viste han sine evner frem for United-træner Erik ten Hag, der gav ham spillede i fire kampe. I den fjerde kamp, der blev spillet mod Real Madrid, startede han endda på banen.

Desuden blev han også kåret som kampens spiller i en sejr over Arsenal. Efterfølgende fik han også stor ros af Ten Hag.

Efter at have pådraget sig sin skade, har han trænet for sig selv. I sidste uge vendte han retur til træningen med resten af førsteholdet forud for deres kamp mod Galatasaray.

Det har hele tiden været planen, at han skulle have deltaget i venskabskampen mod Barnsley, men det kommer ikke til at ske. Ten Hag havde ellers håbet på at kunne give ham spilletid sammen med Sergio Reguillon og Raphael Varane.

Ifølge Daily Mail er Mainoo blevet ramt af et tilbageslag, hvorfor hans comeback er blevet udskudt.

Desuden er både Luke Shaw og Lisandro Martinez også ude med skader, hvilket også gælder Tyrell Malacia.

Der er ingen af disse tre spillere, der forventes at vende retur til banen i nærmeste fremtid. Til gengæld håber Ten Hag på, at han igen kan have glæde af Reguillon efter landskampspausen. Den spanske forsvarer har været ude i de seneste tre uger.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024