Manchester Uniteds potentielle købere: I tvivl om Glazers vil sælge

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Flere potentielle købere har meldt sig på banen, men nu er der opstået tvivl om, hvorvidt Glazer-familien ønsker at sælge.

Potentielle købere af Manchester United mener, at klubbens nuværende ejere, den amerikanske Glazer-familie, ikke er interesseret i at sælge hele deres kontrollerende ejerandel i klubben.

Det fortæller kilder til ESPN.

Derimod ønsker de at finde en investor, de kan samarbejde med, lyder det.

Flere potentielle købere har været nævnt i de seneste uger Bl.a. skulle der være interesse fra Qatar og Saudi-Arabien, men også fra Sir Jim Ratcliffe, der er Storbritanniens rigeste mand.

Interessen for et køb af eller en investering i Manchester United, er opstået i kølvandet på, at Glazer-familien i november sidste år meddelte, at de er åbne for et helt eller delvist salg af klubben.

Nu melder to separate kilder, som ESPN har talt med, at to potentielle købere er i tvivl om, hvorvidt Glazer-familien overhovedet har interesse i at sælge hele deres andel af klubben, som de købte i 2005.

Kilderne hævder, at Joel og Avram Glazer ikke har udelukket udsigten at tiltrække en velhavende investor, der kan hjælpe med at finansiere klubbens planer om at opgradere Old Trafford og klubbens træningsfaciliteter.

Ender det med et salg af hele familiens ejerandel, kræver den stenrige familie omtrent 6 milliarder pund. Det er svarende til mere end 50 milliarder kroner.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024