Max Verstappens usete dialog med Alonso bekræfter Leclercs påstand

Foto: Qian Jun/MB Media/Getty Images

Fernando Alonso og Max Verstappen delte et særligt øjeblik i paddocken i Monaco, som ikke blev fanget af kameraerne.

Verstappen overgik Alonso med mindre en en tiendedel af et sekund, da han snuppede pole-position for næsen af den spanske kører.

Den 25-årige Verstappen har været i sin egen liga i denne sæson. Det beviste han igen i Monacos Grand Prix, hvor hans evner på regnvådt asfalt blev fremvist.

Selvom han har formået at dominere feltet i denne sæson, er det ikke steget ham til hovedet.

Det viser et øjeblik, som en journalist fangede ham og Alonso i. De to racerkørere mødtes nemlig i paddocken kun få øjeblikke efter, at kvalifikationen var overstået.

Ifølge Tom Clarkson, der er vært for Formel 1’s egne podcasts ‘Beyond The Grid’ og ‘F1 Nation’, omfavnede Verstappen sin spanske rival. Det gjorde han, da han bemærkede, hvor nedslået den 41-årige veteran så ud.

Den hollandske kører har ellers fået et ry for at være en hård nyser, der har en meget ligefrem tilgang til sine rivaler. Derfor var det ifølge Express et overraskende øjeblik fra Verstappen, der indikerer, at der gemmer sig en blød mand under den hård skal.

Det har derfor givet Charles Leclerc ret i hans påstand. Den kendte Ferrari-kører kender Verstappen rigtig godt, da de begge startede deres karriere som gokart-kørere.

Leclerc har flere gange rost Red Bull-stjernen for at være en af de flinkeste kørere i feltet. Han har også påpeget, at hans meget aggressive kørestil har vildledt folk til at tro noget andet.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024