Mesterskabsfestens grimme bagside: Så mange er kommet til skade i Napoli

Foto: Salvatore Laporta/KONTROLAB/LightRocket via Getty Images

På det seneste er der blevet festet på livet løs i Napoli, der har fundet sin første i Serie A-titel i 33 år. Desværre er det også gået for vidt.

I de seneste døgn har der været festet på livet løs i Napoli, da byen har fejret, at de har vundet deres første mesterskab i 33 år.

Desværre er der også flere tilfælde på, at det er gået for vidt, da det i nogle tilfælde er gået galt for personer, der har været involveret i de store fejringer.

Ifølge mediet Gazzetta dello Sport har de store fejringer ført til, at mere end 200 personer har været en tur forbi hospitalet, hvor de er blevet tilset for flere skader – og flere af dem har været meget alvorlige.

Mediet oplyser, at der blandt andet er flere personer, der er blevet behandlet for øjenskader forårsaget af fyrværkeri, men der har også været behandlet for alt fra knivsår til brækkede håndled.

Ydermere er det også blevet meldt ud, at en kun 20-årig kvinde er i livsfare.

En 26-årig mand er blandt dem, det er gået værst udover, da han blev skudt og døde, men efter sigende har det intet med mesterskabsfejringen.

Manden var ifølge Gazzetta dello Sport allerede kendt af politiet, og byens øverste administrator, Claudio Palomba, har meldt ud, at hans død ikke har noget med fejringen at gøre.

Til gengæld er der et utal af personer, der har fået skader efter fyrværkeri. Samtidig er der også mange, der er kommet til skade for fald, mens nogle er blevet behandlet for røgforgiftning og overdosis.

Også hos politiet har de store fejringer ført skader med sig, da der ifølge mediet er tre politifolk, der er kommet lettere til skade.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024