Mohamed Salah slog flere rekorder i sejren over Brentford

Foto: MB Media/Getty Images

Mohamed Salah scorede det eneste mål i kampen mellem Liverpool og Brentford – og det sikrede ham to nye rekorder.

Lørdag aften fik Liverpool besøg af Brentford på Anfield til en kamp, der havde stor betydning for The Reds’ fortsatte kamp om Champions League-pladser.

12 minutter inde i kampen, lykkedes det for Mohamed Salah at bringe hjemmeholdet i front.

Han scorede på et oplæg fra Virgil van Dijk, der stod helt fri i feltet, og derfor kunne sende bolden videre til Salah med et hovedstød.

Dermed kunne den egyptiske angriber ikke blot sikre Liverpool en vigtig sejr, men kunne også glæde sig over, at det var den niende hjemmekamp i træk, hvor han scorede. Dermed satte han nemlig en ny rekord for Liverpool.

Ikke nok med det, så blev han med dette mål også den mest scorede egyptiske spiller nogensinde. Lørdagens mål har bragt Salah op på i alt 314 mål for både klub- og landshold.

Jürgen Klopps udvalgte fortsatte med at spille flot og skabe flere chancer, men der var dog ingen af dem, der blev udnyttet og resultatet endte med 1-0 til hjemmeholdet.

Flere gange var de dog tæt på at øge føringen. Efter en halv times spil havde Darwin Nunez en kæmpe chance for at sende bolden i nettet.

Lørdagens sejr var af stor betydning for Liverpool, da de forsat er med i kampen om en top-4 placering, der giver adgang til Champions League i den kommende sæson.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024