Mourinho efter Roma-sejr i Europa League: Det fokusere jeg ikke på

Foto: Boris Streubel -UEFA/UEFA via Getty Images

José Mourinho har slået fast, at han ikke fokuserer på at skrive sig ind i historiebøgerne i AS Roma.

José Mourinho har gjort det klart, at han slet ikke har fokus på at skulle skrive sit navn ind AS Romas historiebøger.

Det har han meldt ud i kølvandet på, at han har ført den italienske klub til sin anden europæiske finale i træk. Det stod klart, efter de torsdag sendte Bayer Leverkusen ud af Europa League-semifinalen med en samlet 1-0-sje

Den portugisiske træner, der senest vandt Europa League med Manchester United i 2017, førte også Roma til Europa Conference League-titlen i sidste sæson.

Gæsterne var skubbet i bund hele kampen, og måtte derfor modstå et intens pres fra den tyske klub. De formåede at holde buret rent, og kunne derfor sikre sig avancement med deres 1-0-sejr i Italien.

Den 31. maj tørner de derfor sammen med spanske Sevilla i finalen, som bliver afviklet i Budapest.

“Mit fokus er ikke at markere min plads i Romas historiebøger,” sagde han til Sky Sport.

“Det er at hjælpe disse gutter med at udvikle sig og opnå store ting. Det hjælper også Roma-fansene, der har givet mig så meget siden dag ét. Det er en enorm glæde at nå endnu en finale.”

“Gutterne gav alt. Denne kamp er resultatet af vores arbejde, erfaring, taktiske visdom og viden om, hvordan man bliver i kampene. Det er et utroligt hold.”

Mourinho udtrykte også sin taknemmelighed for Roma-fansene, som har støttet holdet i Europa League. Samtidig bad ham om deres støtte til kampen mod Salernitana på mandag.

“Jeg ved ikke, om jeg kan bede om mere fra fansene. Men disse drenge fortjener noget særligt på mandag, når vi forlader Trigoria,” sagde han.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024