Neymars ankomst kan medføre en ‘smertefuld afsked’ i Barcelona

Foto: Tim Clayton/Corbis via Getty Images

I det seneste døgn har været en del snak om, at Neymar kan vende retur til FC Barcelona denne sommer.

Flere kilder har rapporteret, at Neymar kan være på vej retur  til FC Barcelona. Angiveligt skulle der være forhandlinger i gang mellem ham og PSG, der kan føre til en kontraktophævelse.

Ved et skifte retur til Barcelona, vil han angiveligt blive tilbudt en etårig kontrakt med lav løn. Derefter vil den 31-årige stjerne få en forbedret kontrakt næste år.

Ganske vist er Neymar villig til at reducere sin løn af hensyn til Financial Fair Play, men klubben vil alligevel være nødt til at sælge ud.

Ifølge Josep Capdevila kan det føre til et salg, der vil være ‘smertefuldt’ for klubbens fans, såfremt Neymar ender med at blive hentet.

Han kommer ikke med et specifikt navn, men der er flere spillere, der kan være i spil. Og flere af dem er spillere, som Cules næppe ønsker at se forlade klubben.

Konkret kan Barcelona ende med at måtte ofre et ‘hjemmelavet talent’, for at kunne gøre plads til Neymar i truppen.

Tidligere på ugen er det kommet frem, at præsident Joan Laporta ønsker at købe et stort navn. For at kunne nå i mål med dette, skulle den catalanske klub være klar til at sælge Ansu Fati.

Det 20-årige talent har imponeret i sæsonopstarten, og klubbens trænerteam siges at være ‘glade’ for hans nuværende niveau.

Derudover lyder det, at både Ferran Torres og Raphinha også kan være mulige kandidater til at sige farvel. Førstnævnte har været rygtet væk i længe, mens sidstnævnte en attraktiv spiller, der kan sælges for en stor sum penge.

Intet af dette vil dog blive aktuelt, hvis ikke Neymar kan få ophævet sin kontrakt med PSG.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024