Nicklas Bendtner sælger hus

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Den tidligere professionelle fodboldspiller Nicklas Bendtner har solgt et hus, som han ejede sammen med sin lillebror Jannick Bendtner.

Efter en lang karriere som professionel fodboldspiller, har Nicklas Bendtner tilsyneladende valgt at kaste sig over ejendomsbranchen.

Det har fået ham til at investere i en ejendom i Lyngby, som han netop har solgt. Denne ejendom blev købt via et selskab sammen med hans bror, Jannick, og en samarbejdspartner.

Ekstra Bladet skriver, at det fremgår af Tinglysningen, at Nicklas Bendtner ejede en del af ejendommen via selskabet NB af 9. december 2010. Den øvrige andel var ejet af & Enterprise. Ingen af dem ejer dog ejendommen længere, da den er blevet solgt for 6,8 millioner kroner.

Konkret er der tale om en villa på 152 kvadratmeter. Den blev købt i marts 2022, hvor der blev betalt lidt over 6,1 millioner kroner for den. Bendtner og hans partnere har derfor solgt ejendommen med en gevinst på omtrent 600.000 kroner.

Selvom det er blevet til en gevinst, har de ikke helt fået den ønskede pris. I maj var boligen til salg til en pris på 7,25 millioner kroner. I sidste ende måtte de dog acceptere et noget lavere bud, for at komme af med ejendommen i Kongens Lyngby.

Huset i Kongens Lyngby er dog ikke det eneste, som Bendtner er i gang med at sælge. Han forsøger også at sælge sit eget hus i Hørsholm, men hidtil har han ikke haft succes med dette.

Der er tale om en ekstravagant ejendom, hvor der ikke er gået på kompromis med noget. Ønsker man at få fingrene i den store ejendom, lyder prisen på 35 millioner kroner.

Ejendommen købte han selv for 12,9 millioner kroner i juni 2020, men siden da er der sket meget. Og nu ønsker han altså at forlade Hørsholm-ejendommen igen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024