Nicolai Jørgensen vender måske tilbage: Har ét krav

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Nicolai Jørgensen har stået uden kontrakt det seneste år. Derfor har det også været et noget usædvanligt år for den tidligere FCK-spiller.

I løbet af det seneste år, er det ikke fodbold, der har fyldt for Nicolai Jørgensen. Han har nemlig ikke haft nogen kontrakt. Derfor har hans hverdag set markant anderledes ud, end den har gjort i mange år.

Han afslører, at han trives fint med ikke at spille fodbold. Hvis han skal genoptage sin karriere, kræver det derfor, at der kommer et godt rigtig godt tilbud.

“Nu har jeg lige haft et år uden fodbold, som har været lidt specielt. Nu må vi se, hvad der sker her til sommer. Jeg trives heldigvis super fint i livet ved siden af, men hvis der kommer et brandtilbud, man ikke kan sige nej til, tager vi den op igen,” siger Nicolai Jørgensen til B.T.

Han seneste kontrakt var med FC København. Her nåede han at spille i et halvt år. Han fik ikke forlænget sin kontrakt, og har derfor stået uden klub sin sidste sommer.

Den tidligere FCK-spiller skulle først bruge lidt tid på at vænne sig til det. Den store mængde fritid, som han pludselig har fået, har han tilbragt med at dyrke andre hobbyer. Derudover har han også brugt mere tid sammen med familie og venner.

Nicolai Jørgensen vil ikke afvise, at en ny klub kan komme på tale. Det kræver dog, at det rette tilbud kommer. Skulle det vise sig, at tilbuddet ikke kommer, ser han det heller ikke som et problem.

“Det kan lige nu gå begge veje. Når man går et år ud af fodbold, sker der ting og sager. Overordnet er jeg glad for, jeg har gjort det og set den anden side af livet. Det har været interessant,” siger Nicolai Jørgensen.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024