Ny David de Gea kontrakt endelig på plads: Mister vigtig status

Foto: Michael Regan/Getty Images

Manchester United-målmand David de Gea er blevet enig med klubben om en ny kontrakt, der bliver underskrevet inden længe.

Teknisk set står David de Gea uden kontrakt til sommer. Manchester United har dog muligheden for at udløse en option, der forlænger hans ophold med 12 måneder.

Både klub og spiller har været indstillet på at forhandle en ny aftale på plads. Formålet er at indgå en aftale, der holder den spanske målmand i klubben i længere tid.

Ifølge The Telegraph er de nu nået i mål med dette. Der er opnået enighed om en ny kontrakt, men den er endnu ikke underskrevet.

De Gea er for tiden den bedst betalte spiller i hele klubben. Formår de at kvalificere sig til Champions League, lyder hans ugeløn på 350.000 pund. I den nye kontrakt har han dog indvilliget i en stor lønnedgang.

Den 32-årige målmand vil have en markant lavere grundløn, men vil have flere bonusser inkluderet i kontrakten. Disse bonusser vil blive udløst af præstationer og antal spillede kampe.

Målmanden har givet det grønne lys til den nye kontrakt, og den skal derfor blot underskrives. Når dette er gjort, forventes det, at klubben vil udsende en pressemeddelelse.

For at kompensere for sin lønnedgang, forventes De Gea at blive tilbudt en langsigtet kontrakt. Han skal dog være indstillet på, at han ikke nødvendigvis vil være førstemålmand i hele perioden.

Den spanske målmand har leveret fantastiske præstationer i denne sæson, men har også begået store fejl. Det gjorde han senest i søndagens kamp, hvor han lod Said Benrahmas tamme langskud gå ind.

Erik ten Hag siges at være stor fan af De Gea, hvorfor han ønsker at holde ham i klubben. Han ønsker dog også at hente konkurrence til ham, hvorfor et målmandsindkøb er muligt denne sommer.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024