Ny FC København-spiller er landet i Danmark

Foto: Shutterstock

Den nye FCK-spiller er landet i København, som han er blevet fløjet til med et privatfly.

Søndag så programmet en anderledes ud for norske Birger Meling, end han er vant til. Her blev han nemlig hentet med et privatfly og fløjet til København.

Grunden til dette er, at han er blevet købt af FC København. Ifølge B.T. er den norske forsvarer blev købt fri af sin kontrakt i Rennes. Mediet oplyser, at det har kostet to millioner euro, hvilket svarer til omtrent 15 millioner kroner.

For at færdiggøre denne handel, satte Birger Meling sig på et privatfly søndag aften, som skulle flyve ham til Københavns Lufthavn.

Tilsyneladende var der flere af klubbens fans, der havde fået nys om dette. Derfor var flere af dem mødt op i Kastrup, hvor de håbede at få et glimt af klubbens nye spiller.

“En håndfuld FCK-fans var mødt op, og kort efter blev en repræsentant fra FCK lukket ind af porten for at hente nordmanden,” lyder det fra en reporter, som B.T. havde på stedet.

Efter at være landet i lufthavnen, blev han kørt videre til et Comwell-hotel i København. Her skulle han overnatte, inden han mandag skulle fortsætte sine aktiviteter.

Det er meget sandsynligt, at han skal gennemføre sit lægetjek mandag. Når det hele er gennemført og bestået, er den norske forsvarer klar til at underskrive sin kontrakt.

Hvis det hele går, som det skal, forventes han at deltage i en træning med sine nye holdkammerater senere på stedet.

Søndag aften blev han af B.T. spurgt, om han ville give en kort kommentar vedrørende sit skifte. Her havde han ikke noget at sige, da hans udtalelser først skulle godkendes af FCK.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024