‘Opgaven er fuldført’: Pep Guardiola melder ud om sin fremtid i Manchester City

Foto: Shaun Botterill/Getty Images

Der har været forlydender om, at Pep Guardiola kan forlade Manchester City. Nu udtaler han sig om rygterne.

Pep Guardiola har afvist spekulationerne om, at han vil væk fra Manchester City, efter at have fundet den historiske treble.

Den tidligere Barcelona- og Bayern München-træner ser allerede frem mod næste sæson. Han har dog indrømmet, at han selv mener, at hans arbejde på Etihad Stadium er udført.

At vinde Champions League har længe været det eneste, som Guardiola har manglet. Det er en titel, som han har jagtet, siden han tog over i 2016.

Med en 1-0-sejr over Inter Milan på Ataturk Olympic Stadium i Istanbul, fik han endelig sat flueben ud for dette lørdag aften.

Dermed matchede de også Manchester Uniteds historiske treble. I denne sæson har Guardiola og hans tropper nemlig allerede vundet Premier League og FA Cup.

Det faktum, at han har vundet alt, hvad der er værd at vinde, har sat gang i spekulationerne. Flere har tænkt, at det kan betyde, at han vil søge udfordringer andre steder.

Selvom han mener, at han har opnået alt, hvad der er værd at opnå med City, forlader han ikke klubben. Derimod er han allerede i gang med at forberede sig til næste sæson.

“Jeg ser arbejdet som fuldført. Jeg vil ikke sammenligne mig selv med Leo (Messi, red.), men det er et billede af ham i ved VM. ‘Det er dét, det er dét’. Ikke? I denne klub skal jeg vide, at vi er nået dertil,” siger han til Ole.

“Denne Champions League-sejr giver mening til vores fem Premier League-sejr. Men det er også sandt, at vi skal hjem og trække stikket for en stund. Jeg kender os alle, og når adrenalinen begynder at pumpe igen, så kobler vi til.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024