Paolo Maldini får sparket i AC Milan

Foto: Jonathan Moscrop/Getty Images

De er klar til at sige farvel til en sand legende i AC Milan, da Paolo Maldini forventes at blive fyret.

Det er ikke nogen hemmelighed, at fodbold kan være en kold og kynisk branche. Ifølge mediet Gazzetta dello Sport er det noget, som AC Milan-legenden Paolo Maldini snart får at føle.

Den tidligere forsvarer spillede selv i AC Milan i flere år. Her skabte han så stort et indtryk, at de endte med at pensionere hans rygnummer.

På trods af dette, bliver han ikke set som en fredet figur i klubben. Derimod står han til at få sparket fra sin rolle som teknisk direktør i den italienske klub.

Den 54-årige Maldini har siddet i denne rolle i de seneste fire år. Det betyder, at det er ham, der har haft det overordnede ansvar for de sportslige beslutninger. Dette omfatter også både køb og salg af spillere.

På flere punkter har det været en succes for den tidligere forsvarer. Blandt andet førte det til en Serie A-titel i 2022-sæsonen. Ligeledes har det også været en succes i Champions League i denne sæson.

Det er dog værd at nævne, at han ikke har ramt plet på transferfronten hver gang. Blandt andet viste købet af det belgiske talent Charles De Ketelaere sig at være et fejlkøb.

Dette køb har haft indflydelse på deres resultater i denne sæson, hvor det kun blev til en fjerdeplads i Serie A.

Det har resulteret i, at kapitalfonden RedBird, der ejer AC Milan, har valgt at skille sig af med ham. I denne forbindelse skriver flere italienske medier også, at der har været en del uoverensstemmelser mellem dem, siden de overtog klubben i 2022.

Maldini er ikke den eneste, der står til at blive fyret. Det samme kommer nemlig også til at ske for direktør Fredric Massara.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024