Patrick Vieira færdig i Crystal Palace efter 12 kampe uden sejr

Foto: Catherine Ivill/Getty Images

Efter ikke at have sikret holdet en eneste sejr i 12 kampe, har Crystal Palace taget konsekvensen og har fyret Patrick Vieira.

Crystal Palace har ikke fået den bedste start på 2023, da de ikke har vundet en eneste kamp i år.

Onsdag tabte de til 1-0 til Brighton, hvilket var deres tredje nederlag i træk. Ikke nok med det, så var det 12. kamp i træk uden en sejr.

I skrivende stund befinder de sig på en 12. plads i tabellen, men de har kun tre point ned til Bournemouth på 18. pladsen, der har spillet en kamp mindre.

“Det er med enorm beklagelse, at denne vanskelige beslutning er blevet truffet,” lød det fra formand Steve Parish ifølge BBC.

“I sidste ende har resultaterne i de seneste måneder placeret os i en usikker position i ligaen, og vi følte, at en ændring er nødvendig for at give os den bedste chance for at bevare Premier League-status.”

Når Crystal Palace skal i aktion på søndag, hvor de tørner sammen med Arsenal, vil det være U21-træner Paddy McCarthy, der kommer til at stå i spidsen for holdet.

“Selvfølgelig er det et enormt øjeblik for mig selv, men i sidste ende handler det ikke om mig,” sagde McCarthy, der vil få selskab af U21-assistent Darren Powell.

“Jeg vil skubbe alle de følelser til side. Ja, det bliver en fantastisk mulighed for mig selv og Darren at klare os på det niveau, men fokus er udelukkende på at sætte gameplanen og implementere den på søndag.”

46-årige Vieira blev hentet ind som træner forud for 2021/22-sæsonen, hvor han førte dem til en 12. plads. Succesen har dog været begrænset i denne sæson, og det har nu fået konsekvenser.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024