Pep Guardiola roser “exceptionel” spiller, der ønsker at skifte til Arsenal

Foto: Richard Heathcote/Getty Images

Manchester City-træner Pep Guardiola har kaldt spilleren for ‘exceptionel’, men ser desværre ud til, at han skifter til rivalerne fra Arsenal.

Manchester City har kurs mod at vinde titlen i Premier League igen og onsdag aften tørner de sammen med West Ham, der kommer på besøg hos Pep Guardiola og co. på Etihad Stadium.

Det er en vigtig kamp for City, da de har brug for alle tre point, hvis de vil have mulighed for at stjæle titlen for næsen af Arsenal.

Guardiola har udtalt sig til klubbens officielle hjemmeside forud for kampen mod David Moyes’ tropper.

Her udtalte han blandt andet, at ‘kvaliteten er der’ i West Ham-truppen, hvilket fik ham til at udpege tre spillere, som han gav særligt pæne ord med på vejen.

Den spanske træner forklarede, at der specielt er en offensiv trussel fra både Michail Antonio og Jarrod Bowen, men den spiller, der fik mest ros, var den engelske midtbanespiller Declan Rice. Guardiola kaldte ham nemlig for en ‘exceptionel’ spiller.

Det forventes, at Rice vil starte på midtbanen for West Ham i onsdagens kamp, som kan vise sig at blive den sidste kamp han spiller på Etihad Stadium som West Ham-spiller.

Der er en klar forventning om, at han beslutter sig for at forlade London-klubben til sommer. Meget tyder nemlig på, at han er på vej til Arsenal.

Der er flere klubber, der har et godt øje til ham, men Arsenal skulle være favoritterne til at vinde transferkampen. Ifølge talkSPORT er Rice meget interesseret i et skifte til Gunners.

Skulle dette blive en realitet, er det ikke utænkeligt, at Mikel Arteta og co. skal betale i omegnen af 80 millioner pund for at hente ham til Emirates Stadium.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024