Peter Schmeichel hjælper Onana: ‘Han er helt nede’

Foto: Ian MacNicol/Getty Images

Andre Onana har ikke fået en god start i Manchester United, og det har ramt ham mentalt.

Da Andre Onana blev hentet til Manchester United, skete det på baggrund af en rigtig god sæson i Inter Milan. Desværre har han ikke taget det høje niveau med til England.

Tværtimod har hans start i den engelske klub budt på flere store drop. Derudover har hans niveau generelt været meget svingende, hvilket har ført til kritik fra flere eksperter.

Og ifølge Peter Schmeichel, der selv har en glorværdig fortid i klubben, kan det få store konsekvenser. I et interview med The Sun fortæller han, at han frygter, at holdkammeraterne mister deres tillid til Onana.

“Han har rystet hele holdet. De stoler ikke på ham nu, og det er slet ikke godt,” siger han.

Onana blev hentet til Manchester United som afløser for David de Gea. Den spanske målmand var ellers villig til at forlænge sit ophold i Manchester, men sådan gik det ikke.

Rigtig mange fans har efterfølgende kritiseret ledelsen og træner Erik ten Hag for deres behandling af De Gea. At de har afløst ham med Onana, hvis niveau har været skræmmende lavt, har ikke gjort situationen bedre.

Schmeichel har dog forsøgt at gøre sig for at hjælpe Onana, som ifølge den tidligere målmand er ‘helt nede’

“Jeg tror, meget af det er presset. Jeg talte med ham efter kampen mod Bayern München, og jeg talte også med ham efter kampen mod Galatasaray. Han er helt nede efter sine fejl,” lyder det, inden han fortsætter:

“Jeg har forsøgt at tale med ham, hvordan det er at være i Manchester United. Hvad man må acceptere. Uanset hvilke fejl, du har lavet, skal han forsøge lægge sine fejl væk i en boks og gemme dem.”

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024