PL-spiller flyver til træning: Turen tager 8 minutter

Foto: Stu Forster/Getty Images

En Premier League-spiller er kommet en smule i modvind, da han har taget flyet til træning.

Arnaut Danjuma er tilsyneladende en mand, der er villig til at gøre lidt af hvert, så han kan slippe for at køre i bil.

Det har medført, at den 26-årige Everton-lejesvend er kommet i modvind, da han har taget et fly fra Manchester til Liverpool til træning. Det tager omtrent otte minutter at tilbagelægge denne flyvning.

Naturligvis tager det en del længere tid, hvis man sidder bag rattet i en bil. Alligevel er det værd at bemærke, at turen kan klares på under en time. Men det mener Arnaut Danjuma ikke, at han skal bruge tid på.

Everton-træner Sean Dyche har også lagt mærke til, at hans spiller tilsyneladende har taget flyvet til træning. Det er han dog først blevet klar over, efter det er kommet  frem på de sociale medier.

På pressemødet forud for Evertons kamp mod Aston Villa, endte det derfor med at være et emne. Her sagde han, at han havde taget en snak med ham om netop dette.

“Jeg har sagt til ham, at det virker overdrevet at tage flyet. Men du ved… De her moderne spillere. Personligt havde jeg taget bilen, men sådan er det med moderne spillere. De skal passe på sig selv og hvile,” sagde han ifølge The Sun.

På de sociale medier er der også blevet rettet en del kritik af den 26-årige spiller. Man må dog håbe, at det i mindste betød, at han nåede at ankomme til træning til tiden.

Han er i denne sæson på leje fra Villarreal. Indtil videre har han været i aktion i 13 kampe, hvori han har bidraget med et enkelt mål.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024