Premier League-stjerne anholdt for voldtægt

Foto: Michael Regan/Getty Images

En Premier League-spiller er blevet anholdt, da han er mistænkt for at stå bag en voldtægt.

En Premier League-spiller blev sidste sommer anholdt, fordi han mistænkes for at stå bag en voldtægt. Ifølge Daily Star er han fortsat under mistanke, men han har fået sin kaution forlænget.

Spilleren er beskyttet af et navneforbud, og det er derfor ikke tilladt at nævne, hvem der er tale om.

Det britiske medie skriver, at han blev anholdt i det nordlige London den 4. juli sidste år. Han er mistænkt for at stå bag to separate voldtægter.

Det ene af de påståede overgreb siges at have fundet sted i juni 2022. Det andet skete angiveligt i april 2021. Spilleren har afvist alle anklager mod ham.

Hans kation er blevet forlænget tre gange af politiet. Ifølge The Telegraph vil der i august blive taget stilling til, om den skal forlænges igen. Dette er blevet bekræftet af Metropolitan Police.

Det vil sige, at han endnu ikke har fået sin skæbne afklaret, når den nye Premier League-sæson skydes i gang. Det sker nemlig fredag den 11. august.

“Den 4. juli blev en påstået voldtægt af en kvinde i 20’erne anmeldt til politiet. Det blev rapporteret, at den påståede voldtægt fandt sted i juni 2022,” meddelte Metropolitan Police sidste sommer.

“Mens han var varetægtsfængslet, blev han yderligere sigtet for to øvrige voldtægtstilfælde, der påstås at være blevet begået i april og juni 2021 mod en anden kvinde i 20’erne.”

“Der vil ikke blive foretaget yderligere i forhold til lovovertrædelsen i juni 2021, men efterforskningen af de resterende lovovertrædelser er i gang.”

Kort efter anholdelsen oplyste spillerens klub, at han ikke vil blive suspenderet, mens politiets efterforskning er i gang.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024