PSG planlægger at plyndre Arsenal: Arteta frygter at miste ‘nøglespiller’

Foto: Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images

Paris Saint-Germain planlægger angiveligt at foretage et overraskende køb af Arsenal-stjernen Martin Ødegaard denne sommer.

Det er ikke nogen hemmelighed, at norske Martin Ødegaard har imponeret i denne sæson. Og det har tilsyneladende skabt interesse for ham i andre klubber.

Den norske stjerne var en af de vigtigste spillere for Arsenal i denne sæson. Selvom der længe var udsigt til, at London-klubben ville vinde Premier League, endte med et kollaps. I sidste ende vandt Manchester City titlen.

Mikel Arteta og co. har naturligvis planer om at udfordre om titel i næste sæson. Derfor er den spanske træner desperat efter at holde fast i sin bedste spillere. Skal de sælge Ødegaard, vil det derfor kræve et gigantisk bud.

I denne sæson har den unge nordmand spillet 37 kampe. På tværs af disse har han bidraget med 15 mål og otte oplæg.

Dette har medført, at han nu befinder sig på en delt tredjeplads over flest mål scoret af en midtbanespiller i en Premier League-sæson. Han er kun overgået af Matt le Tissier og Dele Alli.

Ifølge Daily Mail har dette resulteret i, at PSG har rettet blikket mod ham. Det britiske medie skriver, at klubben overvejer at forsøge at hente ham til Paris.

Mediet oplyser også, at dette kan blive vanskeligt for den franske klub. Midtbanespilleren er angiveligt ‘glad for livet i London’, og er samtidig en ‘nøglespiller i Artetas fremtidsplaner’.

Skal Arsenal gøre sig forhåbninger om at være titeludfordrer i næste sæson, skal de holde fast i deres bedste spillere. En af dem, de ikke bør slippe, er Ødegaard.

mandag 29. januar 2024

fredag 19. januar 2024

torsdag 18. januar 2024